SEO Guru rastie alebo Ako sme sa presťahovali do nových priestorov

A je to tu! Celá firma SEO Guru sa kompletne presťahovala do nových priestorov. V kancelárii v Rači sme sa už dlhšie tlačili, nehovoriac o tom, že to bolo dosť od ruky. Presun bol vzhľadom na rapídny rast už nevyhnutný. Teraz sa nachádzame vo vynovenej velikánskej budove v tichom prostredí blízko centra, s parádnym výhľadom na celú Bratislavu.

Prečo sú nové priestory také super?

Ide jednoducho o megalomanské trojposchodové sídlo, v ktorom sa človek s horšou orientáciou dokáže pokojne aj stratiť. :) Rozsiahle kancelárske priestory sú len základom. Ako zaujímavý bonus pôsobia početné príležitosti na relax.

Napríklad počas prichádzajúcej zimy sa priam ponúka možnosť urobiť si v kuchynke fajný horúci čajík, rozvaliť sa na gauči a zapáliť si oheň v krbe. (áno, máme tu aj krb, čítate správne!) Ďalšiu šancu na reštartovanie mozgových závitov prináša herná miestnosť

Pamätné teambuildingové akcie sa budú odohrávať na záhrade. Rôzne grilovačky a opekačky sa dozaista stanú vysoko obľúbenou aktivitou, najmä počas teplejších letných mesiacov.

Do budúcna tu tiež plánujeme zahrnúť saunu, prípadne street workout ihrisko (alebo posilku do vnútorných priestorov, definitívne rozhodnutie ešte napadlo) a tak ďalej. Fantázii sa jednoducho medze nekladú. Všetko záleží na preferenciách zamestnancov a spolupracovníkov, ktorí v daných priestoroch už fungujú, respektíve na tých, ktorí ešte len prídu.

Cítime sa tu fajn

Ale čo by znamenali skvelé priestory bez skvelých ľudí?

V SEO Guru je kolektív jednoducho výborný. V kancelárií aj mimo nej vládne priateľská a zároveň tvorivá atmosféra. Človek si tiež užije mnoho srandy, rôzne „vtípky“ , samozrejme v rámci slušnosti (аspoň väčšinou :) ) , sú na dennom poriadku.

kódovanie do poslednej chvíle

Samozrejmosťou je práca vo vysokom nasadení. Živým dôkazom je aj kóder Peťo. Ako ukazuje fotka vyššie, tak ho vôbec nevyviedlo z miery nejaké balenie a blížiaci sa presun. Jednoducho kódil do poslednej možnej sekundy, až kým neboli odpojené všetky káble. Následne prešiel na manuálnu prácu a pomáhal so sťahovaním.

Viac ako len práca

Ale čo by znamenali skvelé priestory bez skvelých ľudí?

Reprezentatívnejšie a rozsiahlejšie priestory priniesli aj nový prvok. Pôsobenie v SEO Guru sa posunulo na vyšší level. Teraz je to pre niektorých členov tímu už doslova životný štýl. Zamestnanci či spolupracovníci častokrát ostávajú v sídle firmy aj po tom, čo pre daný deň dopracovali.

Napríklad relaxujú pri spomínanom krbe s knižkou v ruke (alebo skôr mobilom, ITčkári sa jednoducho nezaprú :D ) a čakajú, kým kolegovia dokončia svoje úlohy a následne idú na spoločnú večeru.

Aby sme to zhrnuli. Firma rastie rýchlym tempom, nové projekty nám pribúdajú ako na bežiacom páse. Tým pádom permanentne hľadáme do tímu nových ľudí, ktorí by mali záujem využiť svoje skúseností a realizovať sa.

Momentálne máme záujem primárne o skúsených programátorov alebo kóderov. Ak si myslíš, že by si práve TY vedel byť pre SEO Guru užitočný (prípadne aj v iných oblastiach), tak sa ozvi na mail join@seoguru.sk a dohodni si nezáväzné stretnutie v našom novom sídle. Dobrí ľudia sú tu kedykoľvek vítaní. :)

Naši klienti